Surse. „Dancila nu mai vorbeste cu Dragnea de 2 saptamani”. Cum vrea seful PSD sa o umileasca

Surse politice citate de jurnalistul Dan Tapalaga afirma ca relatia dintre Dragnea si Viorica Dancila a devenit glaciala, cei doi ajungand sa nu mai comunice intre ei. Dragnea este furios ca Dancila refuza sa promoveze ordonanta de amnistie si gratiere.

„Cu Dancila nu mai vorbeste de vreo doua saptamani pentru ca refuza OUG-ul pe amnistie si gratiere. Mai nou, pana si marioneta lui il sfideaza, pozandu-se cu pucistii tocmai cand s-au activat cu totii, se aduna prin restaurante, planuind cum sa-i strice lui jocurile in Parlament si in partid.

In clipa asta nu stie clar daca mai are majoritate in CEX ca sa-i dea pe toti complotistii afara”, relateaza Tapalaga pe g4media.ro.

Razbunarea lui Dragnea nu s-a lasat mult asteptata. Seful PSD a decis sa fie de acord cu propunerea Opozitiei ca Dancila sa vina in Parlament pentru a da explicatii. Dancila se va prezenta pe 14 noiembrie in Parlament, intr-o perioada sensibila pentru guvernare. Pe 13 noiembrie va fi facut oublic raportul MCV, care se anunta deja ca fiind dezastruos, mai ales dupa propunerea de revocare a lui Augustin Lazar.

„Astazi, in unanimiatate, PNL a reusit aducerea in fata Parlamentului a premierului Viorica Vasilica Dancila in data de 14 noiembrie. Propunerea referitoare la data a fost facuta, in mod surpinzator, de Liviu Dragnea. PNL a solicitat in scris de 10 ori. Data a ales-o Liviu Dragnea. Vom vedea care este scopul acestei deschideri pe care a manifestat-o la modul cel mai malitios cu putinta”, a anuntat Raluca Turcan.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a avut, miercuri, o reactie nervoasa in fata jurnalistilor, dupa ce un reporter l-a intrebat despre legea care spune ca cei care au pedepse de pana la cinci ani de inchisoare le pot executa la domiciliu, si care l-ar putea favoriza. „Cu ce dracu ma ajuta pe mine, domnisoara?!”, a spus Dragnea, afirmand ca s-a saturat si nu mai vrea sa raspunda la astfel de prostii. Presedintele PSD le-a spus jurnalistilor sa-i ceara presedintelui Iohannis sa dea un decret si sa-l impuste.

Iesirea nervoasa a lui Dragnea a avut loc la scurt timp dupa ce Camera Deputatilor a respins motiunea simpla impotruva lui Tudorel Toader. Dragnea spera ca motiunea sa fie adoptata, astfel incat sa aiba motiv sa-l inlocuiasca pe ministrul Justitiei cu cineva obedient, care sa puna pe masa guvernului ordonanta de amnistie si gratiere.

Surse. „Dancila nu mai vorbeste cu Dragnea de 2 saptamani”. Cum vrea seful PSD sa o umileasca was last modified: noiembrie 1st, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre