Surse: Odata cu ”momentul Israel”, PSDragnea si-a semnat sentinta! Iohannis are toate motivele si tot sprijinul sa se debaraseze de guvernul PSD-ALDE!

412

Atacul presedintelui va elimina PSD de la Guvernare. In pofida declaratiilor, in PSD este rumoare si panica. Asta spun surse bine informate din ambele tabere. In primul rand, ca atacul presedintelui a fost pregatit cu minutiozitate si va continua ferm pana la eliminarea PSD de la Guvernare. Iohannis are unda verde de la aliatii strategici si sprijin neconditionat.

PSD, cu aliatul sau la fel de toxic ALDE, este vazut, prin actiunile liderului sau, ca un pericol nu numai pentru Romania, dar si pentru echilibrul zonei. Presedintele Iohannis are un dosar complet al tuturor intelegerilor pe sub masa, absolut revoltatoare, negociate de Dragnea cu diverse zone gri ale politicii din zona si din SUA.

N-ar fi exclus, spun aceleasi surse, ca si pe filiera Secret Service si FBI Dragnea sa fi devenit un punct fierbinte pe harta cu trogloditii care pun in pericol valorile democratice si siguranta Aliantei Nord-Atlantice din zona. Se pare ca „momentul Israel” a fost decisiv in declansarea operatiunii. Si asta deoarece, spun sursele, s-a considerat o dovada fara tagada faptul ca niste relatii strict personale, respectiv relatia Dragnea-Netanyahu, au incalcat principiile constitutionale ale functionarii statului. O dovada, de pilda, este faptul ca invitatia pentru vizita lui Dragnea in Israel a fost trimisa intr-o zi de duminica. Iar aceasta invitatie a fost difuzata la un post de televiziune inainte de a fi inregistrata la Camera Deputatilor!

Alt amanunt: Viorica Dancila nu a mai vrut sa plece in Israel dupa declansarea scandalului cu memorandumul, era depasita de situatia creata! Asa s-a ajuns la invitatia pentru Dragnea!

In pofida declaratiilor, in PSD este rumoare si panica. Atacul presedintelui a luat prin surprindere pe toata lumea. Si in pofida declaratiilor date pe punctajul primit de la partid, atmosfera este una incarcata. Pentru ca mai toti sunt realmente sufocati de presiunea enorma pusa de toate manevrele facute de Dragnea din momentul castigarii alegerilor. Iar perspectiva eliminarii sefei DNA, a ciuntirii legilor anticoruptie pare din ce in ce mai departata. Si mai este un element care face valuri in PSD, la baza partidului: intelegerile lui Dragnea cu evreii si cu ungurii. Pentru pesedistul simplu, in special din Oltenia, bazinul de baza al PSD, ungurii si evreii sunt dusmanii vietii lui!

Putina lume stie, dar, in ultimele doua luni, in jurul lui Adrian Nastase s-a coagulat un grup destul de consistent de fosti lideri ai PSD care incearca sa constituie o forta de reactie pentru momentul in care se va declansa atacul la suprematia lui Dragnea.

Si mai este un aspect: daca Netanyahu va primi sfatul sa-l lase din maini pe Dragnea o va activa pe Firea in secunda doi.

Sursa: comisarul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos