Surse: Rares Bogdan, propus pentru o functie grea la varful partidului liberal!

327

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan va fi propus, la Consiliul National din 8 august, pentru functia de prim-vicepresedinte politic al PNL de catre presedintele partidului, Ludovic Orban, potrivit unor surse liberale.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca Biroul Executiv al PNL a decis convocarea pe 8 august a Consiliului National, iar printre punctele care se vor afla pe ordinea de zi va fi si alegerea unui prim-vicepresedinte al liberalilor.

„Am luat decizia de a convoca Consiliul National al PNL in data de 8 august la orele 16,00. Am stabilit ordinea de zi pentru acest Consiliu National. Printre punctele inscrise pe ordinea de zi sunt: raportul Biroului Executiv, raportul grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor, Senat si Parlamentul European, aprobarea integrarii PACT condus de Sebastian Burduja in cadrul PNL – practic finalizarea procedurii de integrare a PACT in PNL.

De asemenea, am prevazut pe ordinea de zi alegerea unui prim-vicepresedinte al partidului, prim-vicepresedintele politic din cadrul structurii de conducere a PNL, si vom avea un punct distinct privitor la alegerile prezidentiale si demararea campaniei electorale pentru prezidentiale, campanie care va incepe cu campania de strangere de semnaturi pentru candidatura presedintelui Klaus Iohannis”, a declarat Orban, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL, citat de Agerpres.

Functia de prim-vicepresedinte pe strategii politice a fost vacantata in septembrie anul trecut, dupa ce primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, presedintele organizatiei judetene Bihor a Partidului National Liberal, a demisionat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos