Suspendatul Negoita, previziune sumbra pentru social democrati: „PSD ar pierde alegerile si daca l-ar avea candidat pe Papa Francisc! Gasca lui Dragnea trage in continuare sforile”

308

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, suspendat sase luni din PSD spune ca partidul n-ar castiga prezidentialele nici daca l-ar avea drept candidat pe Papa Francisc. Primarul sectorului 3 spune ca „gasca lui Liviu Dragnea” trage in continuare sforile in PSD.

„La vizita Papei Francisc am vazut totusi o reactie foarte favorabila. Daca l-am pune sa candideze din partea PSD, parerea mea e ca ar pierde. Doamne ajuta ca eu sa fiu un pesimist si sa nu fie asa cum o vad eu, dar azi, in perspectiva mea, popularitatea PSD si antipatia fata de aceasta structura politica e atat de mare incat sa anuleze sansele oricui ar intra in lupta”, a spus Robert Negoita.

„Eu nu sunt un om pesimist. Daca ne doream cu adevarat sa avem sanse la prezidentialele de anul acesta, singura formula era realismul pe care il puteam manifesta in seara lui 26 mai. Dar va mai spun si altceva. Am vazut anumite pozitii. Nu am cum sa nu imi amintesc cand am avut o discutie in interior si fusese condamnat Dragnea pe fond si a facut o intalnire de urgenta si i-a chemat cu doua ore mai devreme pe ceilalti ca sa-i incalzeasca. Ii auzeam spunand: noi mergem pana la capat. Si eu spuneam: pana unde e capatul? PSD va plati grav faptul ca a avut un presedinte care a fost tinut in functie pana a plecat cu catuse”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos