Tara arde si blonda Carmen Dan se piaptana: sare in sus de nervi pentru ca Iohannis cere demisia lui Dancila, dar e impasibila la zecile de crime care socheaza Romania!

182

Carmen Dan de la Teleorman, ajuna vremelnic ministru de interne la ordinul lui Liviu Dragnea a ieșit la atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, luându-i partea premierului Viorica Dăncilă de la Teleorman, numita la fel de trecator in functie de baronul de Teleorman, Liviu Dragnea. Mai grav este ca Carmen Dan este impasibila la valul de crime deosebit de grave care se petrec zilnic in Romania, dar este preocupata sa faca toata ziua parada alaturi de colegele din partid pe la evenimente televizate, insotite de declaratii ridicole.

Mai exact, într-o postare de pe Facebook, vicepreședintele Partidului Social Democrat susține că prim-ministrul nu-și va depune demisia, în ciuda solicitărilor formulate de Iohannis în acest sens, pe care Carmen Dan spune că sunt „atacuri la adresa guvernului” în contextul în care „2019 este an electoral, un an în care preşedintele Iohannis îşi doreşte un al doilea mandat şi atunci este nevoit să facă opoziţie coaliţiei care deţine majoritatea în Parlament”, conform Agerpres.ro.

Totodată, șefa MAI a subliniat poziția pe care PSD are de gând să o păstreze: „PSD este un partid puternic condus de Liviu Dragnea, un om care preferă să nu jignească, să nu mintă, dar care este determinat să pună în practică prin guvernul condus de Viorica Dăncilă un program de guvernare bine pus la punct. Viorica Dăncilă este o doamnă care a transmis de fiecare dată mesaje de echilibru din dorinţa de a exista măcar decenţă instituţională în ceea ce priveşte comunicarea dintre Palatul Victoria şi Palatul Cotroceni. Atât preşedintele Camerei Deputaţilor, cât şi premierul ţării, au ieşiri publice în care comunică lucruri importante şi adevărate! Ghinion, domnule preşedinte Iohannis, noi insistăm să guvernăm cu bună credinţă şi bun simţ!”.