Loading...
Tăriceanu a pus stăpânire pe Senat! Le-a blocat accesul senatorilor USR în sală și a umplut locurile goale cu infractorii din ograda PSD! | Circul Politic

Tăriceanu a pus stăpânire pe Senat! Le-a blocat accesul senatorilor USR în sală și a umplut locurile goale cu infractorii din ograda PSD!

Mai multi angajati ai Senatului au interzis, miercuri, deputatilor USR sa participe la sedinta in care senatorii urmau sa voteze noi schimbari la legile justitiei. 

„In aceasta dimineata la Senatul Romaniei ne-a fost blocat FIZIC accesul de doi angajati ai MAI (cred). Nici macar parlamentarii nu mai pot dezbate! Imaginati-va ce s-ar intampla unui cetatean roman care nu este membru al Parlamentului. Probabil ar fi luat la bataie”, a scris Cosette Chichirau pe Facebook.

Deputatul USR, Catalin Drula, a sesizat Serviciul de Protectie si Paza (SPP), miercuri, dupa ce deputatilor Uniunii care au vrut sa-si sustina amendamentele la Legile justitie in plen le-a fost blocat accesul la intrarea in plenul Senatului.

„Eu am vazut ca colegii mei erau acolo, imbranciti de domnul acela, si m-am dus sa sesizez SPP-ul si ei mi-au spus ca au sesizat Politia, la randul lor, si ca seful de Dispozitie pe Parlament va veni acolo, dar nu stiu ce s-a mai intamplat, pentru ca a trebuit sa revin la plen la Camera Deputatilor” a declarat Drula.

In cele din urma, alesii USR au fost redirectionati catre balcoane, locul destinat invitatilor.

Pe de alta parte, un lider al PSD care nu este parlamentar a stat la prezidiu, in zona rezervata sefilor de stat.

Sursa: aktual24.ro

Tăriceanu a pus stăpânire pe Senat! Le-a blocat accesul senatorilor USR în sală și a umplut locurile goale cu infractorii din ograda PSD! was last modified: decembrie 20th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close