Tariceanu da asigurari, de pe facebook, ca programul de guvernare se va respecta intocmai: ”Nu vrem sa ramana doar un document in baza caruia cetatenii si-au pus sperante!”

421
Membrii coaliției de la Guvernare l-a pus la zid pe Sorin Grindeanu pentru felul ineficient în care conduce cabinetul de miniștri, el fiind acuzat, voalat, inclusiv de sabotaj. PSD și ALDE vor anunța, săptămâna viitoare, dacă analiza activității Guvernului, scrie evz.ro.

Despre acest subiect arzător, Călin Popescu Tăriceanu spune că a primit rapoartele din partea colegilor, dar nu a avut încă timp să se uite peste ele. „Eu am primit din partea colegilor mei, membri în Guvern, rapoartele pe care le-am cerut, dar nu am apucat nici eu, și din câte știu nici domnul Dragnea, nu am stat să le parcurg.

Am hotărât ca în perioada următoare să facem această evaluare în raport cu programul de guvernare, cu obiectivele din programul de guvernare, pentru că nu dorim ca programul, așa cum s-a întâmplat de foarte multe ori în trecut, să rămână un document în caza căruia cetățenii și-au pus speranțe, Parlamentul și-a dat votul de încredere și noi facem altceva.

Astăzi am avut o scurtă discuție cu domnul Dragnea, a fost și ministrul Muncii prezent. Nu amânăm evaluarea miniștrilor, dar încă nu am stabilit un termen și sigur că vom face această evaluare eu și cu colegii mei, domnul Dragnea la fel, cu domnul Grindeanu și la un moment dat o să comunicăm concluziile”, a scris Tăriceanu pe Facebook. 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos