Tariceanu este un om lipsit de orice fel de scupule! I-a tradat pe toti cei alaturi de care a fost in politica, iar urmatorul este Liviu Dragnea

435

Calin Popescu Tariceanu este taxat dur de fostul sau coleg de partid Eugen Durbaca pentru modul neloial de a face politica si anticipeaza ca in curand vom vedea urmatoarea victima a lui Tariceanu in persoana lui Liviu Dragnea.

„Oricat de mult l-ar durea adevarul pe fostul coleg Andrei Gerea, acesta nu poate fi negat: Calin Popescu Tariceanu este un om lipsit de orice fel de scupule! I-a tradat pe toti cei alaturi de care a fost in politica, iar urmatorul este Liviu Dragnea. Pentru a-si urmari interesele de marire nu va ezita sa-l arunce peste bord pe Liviu Dragnea (nu ca acesta din urma nu ar merita o pauza). Si pentru ca Andrei Gerea vorbeste de paraziti, l-as ruga sa nu uita de seful sau absolut, Daniel Chitoiu care, dupa ce i-a parazitat rand pe rand pe Calin Popescu Tariceanu, Teodor Stolojan si Crin Antonescu s-a intors sa-l paraziteze pe primul dupa ce in 2009 a pus puternic umarul la indepartarea acestuia. Domnul Gerea ar trebui sa-si vada de treaba dansului, de interesele din energie si din consiliile de administratie unde si-a plasat «profesionistii» si sa fie mai putin precupat de altii si de cariera lor politica.

Analizand declaratia dansului de astazi si patosul pe care-l pune in ea, imi vine in minte o veche zicala romaneasca – “cainele moare de drum lung…”. I-as mai sugera, pe aceasta cale, domnului Gerea sa nu mai fie atat de sigur de majoritatea care-l protejeaza si ii protejeaza si trepadusii. Nu de alta, dar s-ar putea aiba surprize majore in viitorul apropiat ! Si apropo de ceea ce spunea Daniel Constantin, acesta are dreptate – toti oamenii politici care au lucrat cu Calin Popescu Tariceanu stiu ca este cel mai lipsit de caracter lider politic pe care l-a avut Romania. O stie si el!”
Eugen Durbaca
Deputat PRO Romania

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos