Loading...
Tăriceanu, încă o ieșire penibilă la adresa președintelui Iohannis: ”Nu am de ce să stau alături de patronul statului paralel la parada de 1 Decembrie!” | Circul Politic

Tăriceanu, încă o ieșire penibilă la adresa președintelui Iohannis: ”Nu am de ce să stau alături de patronul statului paralel la parada de 1 Decembrie!”

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu afirma ca va refuza sa stea alaturi de presedintele Iohannis in timpul ceremoniilor oficiale din ziua de 1 Decembrie. El a spus ca nu a primit pana acum invitatie de a participa la parada de Ziua Nationala.

„N-am primit o invitatie pana in acest moment, iar daca o sa primesc nu-i voi da curs. Avand in vedere declaratiile facute cu obstinatie de presedinte, de acel domn care functioneaza la Cotroceni, care na vizeaza direct si indirect, uu am de ce sa merg sa stau alaturi de domnia sa. N-am niciun fel de motiv, din contra. Daca as sta alaturi de domnia sa inseamna ca as cautiona o postura in care se afla, de patron al statului paralel pe care se face ca nu il vede si ca nu il cunoaste.

Sunt doua variante: Ori nu-si da seama, ceea ce este grav, ori nu recunoaste, ceea ce e si mai grav, pentru ca presedintele trebuie sa vegheze la ordinea constitutionala. Ceea ce se intampla in Romania cu statul paralel este exact calcarea in picioare a institutiilor legitime ale statului, asa incat nu am, si din acest motiv, de ce sa stau alaturi de presedinte la parada”, a declarat Tariceanu, luni, intr-o conferinta de presa.

Anul trecut, presedintele Iohannis nu i-a invitat pe Tariceanu si Dragnea, ambii cu probleme penale, in randul oficialilor care asistau la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale.

Sursa: aktual24.ro

Tăriceanu, încă o ieșire penibilă la adresa președintelui Iohannis: ”Nu am de ce să stau alături de patronul statului paralel la parada de 1 Decembrie!” was last modified: noiembrie 20th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close