Loading...
Tariceanu n-a reusit sa convinga pe nimeni cu explicatiile jenante privind cresterea preturilor la carburanti: ”Cum sa minti in halul asta?” – Circul Politic

Tariceanu n-a reusit sa convinga pe nimeni cu explicatiile jenante privind cresterea preturilor la carburanti: ”Cum sa minti in halul asta?”

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat vineri un atac extrem de virulent la adresa presedintelui ALDE si al Senatului.

Orban sustine ca „obraznicia, mitomania si dispretul fata de oameni au devenit brand Tariceanu”, facand trimitere la afirmatiile liderului ALDE potrivit carora Guvernul nu este vinovat pentru cresterea pretului carburantilor.

„Obraznicia, mitomania si dispretul fata de oameni au devenit brand Tariceanu. Iata ce raspunde acesta, intrebat fiind despre cresterea pretului la carburanti: ‘Preturile nu le stabileste Guvernul. Se stabilesc pe cerere si oferta. Am vorbit ieri pe tema inflatiei. Isarescu a dat explicatii cuprinzatoare. Asa avem explicatii pe evolutia unor preturi’. Cum sa minti in halul asta si sa iti imaginezi ca te mai crede cineva? Oare nu toata lumea stie ca pretul la carburanti a crescut doar datorita reintroducerii supraaccizei de guvernul pilotat de Dragnea si Tariceanu? Si asta in conditiile in care eliminarea supraaccizei a fost o promisiune de baza in campania electorala!”, a scris Ludovic Orban, pe pagina sa de Facebook.

Tariceanu a spus vineri, la Timisoara, ca Executivul nu se face responsabil pentru majorarea pretului la motorina, care a crescut cu aproape un leu intr-un an, sustinand ca pretul este dictat de cerere si oferta.

„Preturile, stiti bine, nu le stabileste Guvernul, se stabilesc pe baza raportului dintre cere si oferta. Ieri am urmarit cu interes participarea guvernatorului Bancii Nationale la o dezbatere de la Camera exact pe tema inflatiei si cred ca domnia sa a dat niste explicatii care sunt destul de cuprinzatoare si cred ca daca o cititi acele explicatii o sa aveti probabil si niste raspunsuri in legatura cu evolutia unor preturi”, a afirmat Calin Popescu-Tariceanu.

Sursa: b1.ro

Tariceanu n-a reusit sa convinga pe nimeni cu explicatiile jenante privind cresterea preturilor la carburanti: ”Cum sa minti in halul asta?” was last modified: aprilie 1st, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close