Tariceanu nu le are cu statul la coada nici in concedii! La un pas sa fie linsat de turisti, dupa ce a sarit coada la un muzeu din Rosia Montana!

274

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost surprins din nou in timp ce se baga in fata unei cozi formate din cetateni de rand, la Muzeului Mineritului din Rosia Montana.

Dupa ce ca s-a bagat in fata, spun martorii oculari, citati de Hotnews, nimeni nu a mai fost lasat sa intre in muzeu, pana nu si-a terminat turul seful Senatului, care era insotit si de fostul ministru Daniel Chitoiu.

Nu este prima data cand Tariceanu este surprins ca nu poate sta la coada, la fel ca restul romanilor. Ultima data s-a intamplat la biroul de permise auto din Pipera, cand trei functionari au fost sanctionati pentru ca l-au primit peste rand.

„Exista, in orice stat, cateva functii importante unde oamenii au fost alesi ca sa reprezinte, intr-un fel, statul si sa se dedice, in principal, problemelor societatii, comunitatii. Da? Asta ar trebui sa fie preocuparea lor principala. Nu statul la coada”, a comentat atunci Tariceanu.