Loading...
Tăriceanu s-a dat tare îndurerat pe facebook după participarea la funeraliile Regelui Mihai, unde era mai preocupat să-i arunce priviri dușmănoase lui Iohannis decât să-l plângă pe Rege! | Circul Politic

Tăriceanu s-a dat tare îndurerat pe facebook după participarea la funeraliile Regelui Mihai, unde era mai preocupat să-i arunce priviri dușmănoase lui Iohannis decât să-l plângă pe Rege!

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a menţionat, sâmbătă seară, că alături de mii de români a adus un ultim omagiu Majestăţii Sale Regele Mihai, cel care ”a purtat de-a lungul vieţii pe umerii săi o uriaşă responsabilitate faţă de Ţară şi poporul român”.

”Am fost întotdeauna impresionat de statura sa morală, a unui om de o măreaţă demnitate şi o admirabilă modestie. Am sperat mereu, noi românii, în inimile noastre, ca această zi, în care să îl conducem pe ultimul drum, să nu vină niciodată”’, a scris Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

El a mai spus că Regele Mihai a lăsat României o lecţie despre ce înseamnă sacrificiul.

”Majestatea Sa a lăsat pentru România un nume, o lecţie despre ce înseamnă sacrificiu, dar şi un exemplu al valenţelor celor mai profunde pe care le poate căpăta dragostea de ţară. Majestatea Sa nu a încetat să îşi iubească poporul, trecând – într-o manieră în care doar un Rege şi un om cu inimă nobilă poate să ierte – peste toate nedreptăţile la care a fost supus. Ne rămâne de la Majestatea Sa puterea exemplului: de a sluji cu devotament patria, cu demnitate şi modestie, cu gândul la binele ei, chiar dacă sorţii sunt potrivnici”, a postat preşedintele Senatului pe pagina sa de socializare, adăugând: ”Vă mulţumim, Majestate, pentru munca neobosită în folosul românilor şi pentru credinţa nestrămutată în viitorul acestei Ţări. Dumnezeu să-L odihnească în pacea Sa eternă!”.

Sursa: Agerpres

Tăriceanu s-a dat tare îndurerat pe facebook după participarea la funeraliile Regelui Mihai, unde era mai preocupat să-i arunce priviri dușmănoase lui Iohannis decât să-l plângă pe Rege! was last modified: decembrie 17th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close