Te întrebi de ce pleacă românii cu milioanele? Un teolog are răspunsul: ”România e raiul pe pământ… pentru Ceaușescu, Iliescu, Dragnea și susținătorii lor!”

732
Teologul, scriitorul și traducătorul Cristian Bădiliță susține, pe Facebook, că ”România a fost și este raiul pe pământ” pentru oameni ca Dej, Ceaușescu, Iliescu, Băsescu, Ponta și Dragnea. 
”De 70 de ani România este raiul pe pamînt. Stai si te întrebi de ce plecam cu milioanele? Nu e o mirare ironica. E tragica. România chiar A FOST si chiar ESTE raiul pe pamînt: pentru Ghiță Dej, Ceausescu, Iliescu, Basescu, Ponta, Dragnea si pentru sustinatorii lor. Nu pentru denigratorii raiului, nefericitii care nu vedem „civilizatia” sublima, dar absenta cu desavîrsire; nici „scolile” hiperdotate; nici bibliotecile trasnet din RSR; nici „performantele” economice si sociale; nici sutele de spitale superînzestrate; nici miile de kilometri de autostrada; nici „politetea” raspîndita ca parul pe broasca; nici „profesionalismul” institutiilor. Noi tinem intentionat ochii închisi, de aceea nu vedem raiul (…) Raiul pe pamînt!”, scrie Cristian Bădiliță.
Sursa: evz.ro