Telenovela din Voluntari in direct la TV. Florentin Pandele s-a sucit si se sacrifica pentru Firea: „In momentul in care Gabriela Firea va candida, eu cu siguranta nu voi mai candida”

356

Gabriela Firea a declarat ca intra in competitia pentru prezidentiale deoarece lucrurile nu merg in „directia buna” pentru PSD. La randul sau, sotul lui Firea, Florentin Pandele, a spus ca nu va mai participa la cursa pentru Cotroceni daca primarul general va candida.

„Am spus trei ani ca nu candidez pentru ca PSD avea candidat – domnul Dragnea. Si chiar nu aveam intentie sa intru intr-o competitie interna cu domnul Dragnea, care oricum avea toate instrumentele sa castige toate bataliile interne asa cum se vede ca si doamna premier are aceleasi instrumente preluate de la domnul Dragnea pentru a castiga orice batalie. E greu sa luptu cu premierul care are toate mijloacele de convingere. Am intrat in competitie – candidat la candidatura – pentru ca vad ca lucrurile nu merg in directia buna si pentru ca mi-e teama ca vom pierde nu doar prezidentialele, ci si localele si parlamentarele. Si nu am vrut sa fiu in situatia cand colegii imi spuneau ca sunt vanitoasa si mentin procentul de credibilitate din tara doar petru mine pentru la anul, la locale, si ca nu sunt om de echipa”, a spus Gabriela Firea la Romania TV.

La randul sau, la acelasi post de televiziune, primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele si sotul Gabrielei Firea, a spus ca isi retrage candidatura daca primarul general va fi desemnat de PSD pentru cursa pentru Cotroceni.

„In momentul in care Gabriela Firea va candida – pe care o consider cel mai bun candidat pe care-l are stanga romaneasca -, eu cu siguranta nu voi mai candida”, a spus Florentin Pandele.

Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, a anuntat, la finele lunii mai, ca intentioneaza sa candieze la alegerile prezidentiale ca independent, subliniind la acel moment ca sotia sa, Gabriela Firea, nu isi doreste aceasta functie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos