Telenovela dintre sexy-deputata PSD, Andreea Cosma și fostul procuror DNA, Mircea Negulescu, s-a reactivat fix în plin asalt al penalilor asupra justiției!

535
Deputata PSD Andreea Cosma a dezvăluit luni seară la Antena e ce SMS-uri de amenințare a primit. Iată ce a arătat în direct.

„Dacă mai spui ceva în public despre mine o să îți mai fac 5 dosare. Am vorbit cu Lucică și o să-ți închid gura și ție și lu fractu”, se arata unul dintre ele.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Andreea Cosma a anunțat că a depus plângere penală împotriva fostului procuror DNA, Mircea Negulescu, zis și „Portocală”. Sexy-deputata a declarat că plângerea a fost înregistrată chiar la procurorul general al României, Augustin Lazăr.
Andreea Cosma a anunțat că îi cere fostului procuror DNA de Prahova, Portocală, despăgubiri de 1,5 milioane de euro.
„Am formulat o plângere penală împotriva lui Negulescu şi a procurorilor care au desfăşurat ancheta asupra mea. Am cerut daune morale şi materiale. Plângerea a fost depusă procurorului general, Augustin Lazăr. Sunt peste 20 de mii de acte notariale ridicate. Peste un milion de documente au fost ridicate”, a declarat Andreea Cosma.
Procurorul Portocală i-a făcut dosar penal deputatei, după ce a încercat să aibă o relație sexuală cu aceasta. Andreea Cosma a dezvăluit că în trecut procurorul Negulescu i-a făcut avansuri, , i-a cumpărat o pisică și i-a cerut să-și facă un concediu la mare împreună. „Țin minte cu mare regret că toți polițiștii călcau în picioare arhiva mea notarială”, a mai spus Cosma.
Sursa: evz.ro