Tensiunile din PSD cresc de la o zi la alta! Un deputat explică pe scurt cum se iau deciziile în partid: ”Sunt 10 șmecheri care conduc. Restul nu contăm cu nimic!”

792
Un deputat cu notorietate în PSD și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că majoritatea deciziilor din partid se iau doar în cadrul unui cerc restrâns, lansând acuzații dure în direcţia unor nume din ierarhia formaţiunii. „10 șmecheri care conduc”, a fost remarca parlamentarului care a demonstrat astfel că tensiunile din rândul social-democraţilor cresc de la o zi la alta.

Cătălin Rădulescu a tunat și a fulgerat, după ședința deputaților PSD pe legile Justiției.

”M-am săturat! Efectiv m-am săturat să venim aici (la ședințele de grup ale deputaților n.r.) și doar să sărbătorim zile de naștere, fără să luăm nicio decizie, fără să contăm cu nimic. Sunt 10 șmecheri care conduc în prezent partidul și ei iau toate deciziile”, a spus deputatul PSD.

Rădulescu l-a somat pe Florin Iordache să explice cum de un amendament, care a fost susținut de peste 60 de parlamentari PSD la Legea răspunderii magistraților, să fie respins și să meargă spre Comisie cu o altă formă.

Deputatul a mai declarat că i s-a promis că în ședința de plen a Camerei Deputaților, în care urmează să se voteze măsurile de înăsprire a răspunderii magistraților, că vor fi votate și amendamentele ce obligă Ministerul de Finanțe să se îndrepte asupra unui magistrat care se dovedește că a greșit.

Rădulescu a subliniat că, în cazul în care amendamentele nu vor trece așa cum și a dorit, este clar că există alte interese la mijloc nu doar cele ale parlamentarilor PSD.

Sursa: evz.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos