Teodorovici, iesire nervoasa in timpul sedintei CEx: „Unde e sobolanul partidului, Mihai Fifor?” Replica lui Fifor

817

Scene de necrezut in sediul PSD, marti noapte, chiar intre liderii de pana ieri ai partidului. Teodorovici il cauta furios pe Mihai Fifor strigand „Unde e sobolanul partidului?”.

Deranjat ca Fifor a declarat despre el ca si-ar fi dat demisia, Teodorovici a iesit din biroul in care se afla, sa il caute pe Mihai Fifor. „Unde e sobolanul ala?”, intreba pe holurile partidului, Eugen Teodorovici, cu un trabuc in mana.

Cei doi se aflau in birouri diferite in momentul in care Mihai Fifor a intrat in direct la o televiziune unde a declarat ca Eugen Teodorovici si-ar fi dat demisia in sedinta CEx. Cand a auzit declaratia facuta de colegul sau, Teodorovici s-a enervat rau.

A iesit din biroul sau si s-a dus sa il caute pe Mihai Fifor. „Unde e? Sobolanul partidului. A zis ca eu mi-am dat demisia. Minte!”, exclama Teodorovici pe holurile sediului din Kiseleff. Pe hol era si Viorica Dancila, care a incercat sa il calmeze pe Teodorovici. „Haide, Eugen, vino in birou”, i-a spus aceasta, citata de Digi24.

Ulterior, Eugen Teodorovici a intrat in birou peste Mihai Fifor cu care a avut un schimb de replici, chiar in momentul in care Fifor facea declaratii prin telefon la o televiziune.

Teodorovici sustine ca nu si-a dat demisia din functia de presedinte executiv, insa si-a pierdut functia odata cu dizolvarea Biroului Permanent National, dupa demisia Vioricai Dancila.

Mihai Fifor, secretar general al PSD pana marti noapte, afirma ca nu este deranjat de faptul ca Eugen Teodorovici l-a catalogat drept „sobolan” in timpul sedintei furtunoase a CEX.

„Eu plecasem de la partid cand a avut loc aceasta iesire. Domnul Teodorovici are un limbaj mai colorat, nu e suparare, a fost o sedinta lunga unde s-au spus multe lucruri Au fost sedinte cu mult mai tensionate la PSD de-a lungul timpului”, a declarat Fifor la Romania TV, miercuri dimineata.

Ulterior, la RFI, Fifor a mai spus ca Teodorovici este si „un bun coleg, un camarad”.

„Domnul Teodorovici e un coleg exotic, ca sa spun asa, cu un temperament usor mai vulcanic, cu un limbaj mai plastic, mai colorat. Domnul Teodorovici trebuie luat asa cum este, altminteri un bun coleg, un camarad in toata perioada asta de campanie electorala. Sunt chestiuni care-i scapa, probabil, orele inaintate ieri, tensiunea de dupa CEX si in speta temperamentul vulcanic si aceasta prezenta exotica in politica romaneasca, ma refer la colegul meu, Eugen Teodorovici”, a declarat Fifor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos