Teodorovici il provoaca pe Dragnea: ”Un lider adevarat aduce oamenii langa el. De dat afara din partid e usor!”

411

Zilele acestea, Eugen Teodorovici a facut mai multe afirmatii deranjante la adresa PSD. In primul a sustinut ca situatia pensiilor speciale ar fi o ”actiune premeditata in favoarea unui grup de oameni, ca ei sa se poata pensiona, iar mai apoi reangaja la stat”. 

Un alt subiect pe care l-a atacat a fost legat de ineficienta premierului Mihai Tudose, caruia i-ar fi propus un ”pariu” ca Romania ar putea sa absoarba in urmatorii 3 ani peste 20 de miliarde de euro, doar ca Tudose nu a prea inteles despre ce e vorba, neavand experienta. In plus, Teodorovici afirma ca ”nu se doreste ca un astfel de pariu sa fie castigat”.

Intrebat daca nu ii este teama ca va fi exclus din partid pentru ca si-a exprimat nemultumirile in public, Teodorovici a spus ca „in afara de Dumnezeu nu se teme de nimic”.

„Referitor la ce se intampla azi in PSD, eu cred ca un lider politic trebuie sa dovedeasca ca este un lider adevarat aducand langa el oameni. De dat afara din partid este usor.

Lucrurile cu aspect politic am sa le discut in partid, dar daca eu cred ca ceva nu este bun pentru Romania din punct de vedere economic si social, o voi spune inclusiv public”, a afirmat Teodorovici.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos