Teodorovici, o noua iesire golaneasca: „Imi plac c**vele, dar nu in politica!” Cui era adresat mesajul!

578

Ministrul demis al Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut o serie de remarci controversate, marti, in timpul audierii posibilului sau succesor liberal, Florin Citu.

„V-am mai spus eu, cu mine s-a inchis. Imi plac c**vele, dar nu in politica”, a declarat Teodorovici, potrivit imaginilor difuzate de Digi 24.

De altfel, Teodorovici a intrerupt in mai multe randuri audierea ministrului desemnat Citu, pe care l-a atacat si ironizat constant, numindu-l chiar „hot” la un moment dat.

La finalul sedintei, Teodorovici a negat in fata presei ca ar fi rostit cuvantul „curve”.

„Va spun si dumneavoastra ca n-am spus acest lucru. Verificati informatia, nu stiu de ce tot insistati… va place…”, a precizat ministrul demis al Finantelor.

Fiind presat de reporteri sa clarifice situatia, Teodorovici a afirmat: „Dumneavoastra imi spuneti ca ce am spus eu acolo este ceea ce spune domnisoara… recunosc, dar nu e adevarat. Mai verificati”.

Ulterior, ministrul interimar al Finantelor a explicat, la Digi24, ca expresia „imi plac c**vele, dar nu in politica” a fost „o metafora” si ca viza cele mai recente achizitii ale PSD – mai precis, Cozmin Gusa, patronul Realitatea TV, care tocmai s-a inscris in partid.

„E o metafora. Nu ma refeream la faptul ca imi plac (…), ci ca imi doresc ca in politica din Romania sa nu mai fie astfel de caractere. Lumea pesedista se intreaba de ce au fost facute astfel de achizitii care nu ne onoreaza, pentru ca sunt persoane care au criticat PSD”, a precizat Teodorovici.

intrebat daca este vorba despre Cozmin Gusa, liderul PSD a replicat: „Daca asa il cheama, el este”. „Imi doresc ca in Romania sa nu mai existe astfel de politicieni”, a adaugat Teodorovici.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos