Teodorovici, primul pesedist care a inceput campania pentru Cotroceni: „Vreau sa arat ca un presedinte poate sa faca, nu doar sa vorbeasca sau doar sa taca”

296

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, unul dintre candidatii interni din PSD care vor sa se bata pentru cea mai inalta functie in stat si-a facut cunoscut sloganul pentru campanie. Acesta este „#insistpentruRomania”.

Tedorovici afirma ca prin candidatura sa vrea sa aduca „unitate intr-o societate dezbinata si mai mult echilibru intr-o civilizatie care ezita uneori sa-si manifeste credinta in valorile mostenite, de teama a nu fi catalogata drept neevoluata si nevizionara”. „Vreau sa arat ca un presedinte poate sa faca, nu doar sa vorbeasca sau doar sa taca”, mai spune Teodorovici.

„Da, mi-am exprimat deschiderea pentru a participa la competitia interna in PSD pentru desemnarea celui mai potrivit candidat la alegerile prezidentiale.

Da, m-am gandit ca a sosit momentul sa aducem cu adevarat unitate intr-o societate dezbinata si mai mult echilibru intr-o civilizatie care ezita uneori sa-si manifeste credinta in valorile mostenite, de teama a nu fi catalogata drept neevoluata si nevizionara.

Da, pentru ca m-am hotarat sa arat ca sunt solutii la problemele cu care ne confruntam si ca este de datoria noastra, a politicienilor in primul rand, sa trecem de la vorbe la fapte.

Da, pentru ca vreau sa arat ca un presedinte poate sa faca, nu doar sa vorbeasca sau doar sa taca.

Da, pentru ca nu este doar despre a candida sau nu, despre a castiga sau nu o competitie, ci este despre a face ceva pentru Romania si pentru destinul poporului caruia ii apartin, asa cum am facut mereu. Este despre un popor care trebuie sa-si recastige credinta, speranta si valorile care l-au consacrat de-a lungul istoriei sale milenare. Dar si despre aceia care isi asuma si victoria, si infrangerea, care au dovedit ca se poate face chiar acolo unde, cei care critica, au aratat ca doar vorbesc si pentru care Romania este viitorul asumat si nu doar tara pe care o reprezinta la un moment dat.

Da, pentru ca am si eu o convingere…

Convingerea ca Romania va continua sa creasca in Europa si in lume, cu mai multa speranta, incredere si respect.

Da, pentru ca #insistpentruRomania!”, a scris Teodorovici pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos