Theodor Paleologu, ironie la adresa premierului: „E geniala ideea de a discuta cu primarii de orase mici: doamna Dancila lucreaza la baza, la firul ierbii! Va fi „aproape de fiecare american””

404

Theodor Paleologu, candidatul la presedintie din partea PMP, a ironizat-o pe Viorica Dancila in contextul vizitei acesteia in SUA, apreciind drept „geniala” ideea acesteia de a avea intrevederi cu „primarii oraselor mici”.

„Nu se poate sa nu ti se umple inima de bucurie, cind vezi ca prim-ministrul Romaniei e atit de activ si de apreciat in Statele Unite? E geniala ideea de a discuta cu primarii de orase mici: doamna Dancila lucreaza la baza, la firul ierbii”, a declarat Paleologu.

Paleologu isi continua ironia spunand ca Viorica Dancila “l-a inteles perfect pe Alexis de Tocqueville, care spunea ca adevarata democratie americana se gaseste in micile comunitati”.

„E extraordinar pentru relatiile romano-americane ca Viorica Dancila va fi ‘aproape de fiecare american’. Asa se castiga prietenia unei intregi natiuni”, a conchis Paleologu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos