Arena politica

Timisoara se ridica, PAZEA, va fi MACEL! In PSD se contureaza o miscare de SUSTINERE pentru Grindeanu! PSD Timis da startul!

Apărută ca zvon, informaţia cu privire la tensiunile dintre Guvern şi Coaliţia PSD-ALDE au fost confirmate treptat de atacurile unor lideri PSD şi ALDE la adresa Guvernului, în special din partea unor apropiaţi ai lui Dragnea, dar şi de replicile premierului Grindeanu, scrie stiripesurse.ro.

În aşteptarea concluziilor evaluării, de la Comitetul Executiv de miercuri, în PSD se conturează şi o mişcare de susţinere pentru Grindeanu.

 

Loading...

UPDATE: În urma şedinţei, liderii PSD Timiş au semnat o rezoluţie pentru susţinerea lui Sorin Grindeanu.

Prima filială care este decisă să-l susţină până la capăt pe Sorin Grindeanu este chiar filiala în care acesta este membru: PSD Timiş. La solicitarea primarilor din judeţ, conducerea PSD Timiş s-a reunit la sediul din Timişoara, luni, 12 iunie. Potrivit unor surse din cadrul şedinţei, liderii judeţeni sunt hotărâţi să meargă alături de Grindeanu până în pânzele albe. „Oamenii sunt îngrijoraţi. Nu vor nici să se rupă partidul, dar nici să cadă Guvernul”, au declarat surse din şedinţă pentru stiripesurse.ro. La ora publicării acestei ştiri, şedinţa este în desfăşurare, susţinerea pentru Grindeanu nefiind asumată printr-un document oficial, ci doar printr-o unanimitate verbală.

PSD are peste 50 de primari în Timiş, iar preşedintele Consiliului Judeţean este şi el din rândurile social-democraţilor. Sorin Grindeanu este membru PSD Timiş de 20 de ani, preluând conducerea filialei în 2015, de la Titu Bojin.

PSD a convocat ședința Comitetului Executiv Național în care se va discuta pe baza analizei activității Guvernului și a premierului Sorin Grindeanu. Comitetul Executiv al PSD va avea loc, miercuri, de la ora 16.00, la Palatul Parlamentului.

content-image

Loading...
Spre TOP