Mai mult

  Toma Petcu, responsabil pentru EXPLOZIA preturilor la energie, e propus de ALDE pentru un nou mandat la Ministerul Energiei!

  9,524FaniÎmi place

  Toma Petcu, propunerea ALDE pentru un nou mandat la Ministerul Energiei, este responsabil, potrivit analiștilor de explozia prețurilor la energie. România a avut două zile cu cele mai mari tarife din Europa. Este vorba de 15 ianuarie şi 23 ianuarie când preţul a ajuns la 335 de lei megawat oră, respectiv 430 de lei, scrie realitatea.net.

  Guvernul Grindeanu, prin vocea lui Toma Petcu , a ieşit la rampă după primele zile de ger din acest an, spunând că România nu mai are suficientă energie. „Stocurile de cărbune la centralele termoelectrice ne-ar asigura o durată de funcţionare de doar patru zile”, spunea ministrul Toma Petcu.

  Imediat se instaurează un sentiment de panică, un ambient excelent pentru rechinii din această zonă, să profite de o declaraţie iresponsabilă şi să arunce în aer preţul energiei electrice.

  Aşa se face că pe 1 februarie s-a înregistrat valoarea maximă istorică de 680 de lei-MWh cu 50 de lei în plus faţă de cât era cu o zi în urmă şi dublu faţă de preţul din aceeaşi zi a anului trecut când atingea un maxim de 256 de lei cu mult sub nivelul de atunci. Context în care tot mai multe voci au fost de părere că preţul a crescut artificial pe baza declaraţiilor date de ministrul Toma Petcu.

  Mai mult decât atât în luna ianuarie, când preţul energiei şi-a băt

  O declaraţie iresponsabilă care a dus la falimentul unor companii, îmbogăţirea altora şi încărcarea facturilor consumatorilor finali.

  Ultimele stiri

  Vesti proaste pentru romanii din Diaspora. Spania a inchis granitele terestre.

  Cazurile de coronavirus au fost înregistrate în 162 de țări, iar bilanțul deceselor a depășit ...

  Dosar penal in rem în cazul senatorului Vergil Chiţac, care a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus

  Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem, pentru săvârşirea infracţiunii ...

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Altii au apreciat si...