Tomac: Miscarea Populara (PMP) ramane un partener al presedintelui Traian Basescu!

690

1tomacPresedintele interimar al Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat ca partidul ramane un partener al presedintelui Traian Basescu si ca noua formatiune este un partid crestin-democrat si liberal, potrivit agerpres.ro.

„Vrem sa fim adevarata voce de dreapta a cetatenilor romani care au convingeri de dreapta. Vrem sa fim o alternativa credibila la USL pentru toti cetatenii cinstiti si corecti din aceasta tara. (…) Le propunem romanilor un proiect de tara, un stat al bunastarii, al increderii si corectitudinii intre oameni”, a declarat Tomac, la conferinta de lansare a Partidului Miscarea Populara.

El a precizat ca PMP nu va face distinctie intre cetatenii romani, indiferent unde locuiesc acestia.

Tomac a mai subliniat ca unul dintre obiectivele partidului proaspat lansat va fi reprezentat de sustinerea fara rezerve a Republicii Moldova in parcursul sau pentru integrarea europeana.

„Suntem un partid crestin-democrat si liberal, de acolo ne tragem traditia noastra politica. Suntem si ramanem partenerii presedintelui Romaniei. Sustinem si vom continua sa sustinem reformele pe care seful statului roman le-a demarat. Credem ca este foarte important ca tara noastra sa fie respectata si apreciata de partenerii nostri”, a aratat Tomac.

El a tinut sa le multumeasca membrilor fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara pentru faptul ca i-au acordat increderea de a-l propune coordonator al partidului.

Tomac a sustinut ca PMP se naste pe fondul unei reale asteptari din partea cetatenilor romani, intrucat, in opinia sa, partidele politice existente in prezent nu mai prezinta „o garantie pentru viitorul acestei tari”.

Comitetul de Initiativa Nationala al PMP este format din presedintele interimar, Eugen Tomac, si urmatorii membri ai conducerii: Teodor Baconschi, Adrian Papahagi, Cristian Petrescu si Dragos Ciuparu.

Marti au fost depuse la tribunal documentele necesare privind infiintarea Partidului Miscarea Populara. El are drept sigla un mar iar culorile alese de membrii partidului sunt verde si albastru.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos