Toni Grebla: Ce reiese din declaratiile lui Nicolaescu nu reprezinta pozitia PSD, nici a PNL

506

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Toni Grebla (PSD), a declarat, ca declaratiile lui Eugen Nicolaescu privind o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu nu reprezinta pozitia PSD si nici a PNL.

„Este pozitia domnului deputat si sa nu ma intrebati pe mine. Nu e pozitia PSD si, din cate am inteles eu, nici a PNL. PSD nu are un scop in sine sa il suspende pe Traian Basescu, ci sa il faca pe Traian Basescu sa se mentina in limitele constitutionale”, a spus senatorul social-democrat, intrebat despre declaratiile lui Eugen Nicolaescu.

„Cand va incalca grav prevederile Constitutiei, Parlamentul va fi obligat sa declanseze din nou procedura de suspendare. Mingea este in terenul lui si, daca mai face declaratii, incearca sa spuna daca nu voi primi informare prin intermediul Ministerului de Externe, voi face un serviciu paralel, un serviciu secret de comunicare paralel, acestea sunt declaratii pe care nu le face un sef de stat. Este si imposibil sa realizeze acest lucru”, a mai aratat Grebla.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos