Mai mult

  Tot HOTII striga HOTII: logo-uri plagiate, bani publici cheltuiti, dar Mirel Palada acuza mass-media ca au ”rostogolit ditamai fake news-ul cat casa – rahat mediatic! Mama lor de nenorociti!”

  9,535FaniÎmi place

  Mirel Palada a lansat un val de invective la adresa mai multur publicatii si televiziuni care au ironizat procesul penibil de selectare a unui logo pentru Bucuresti. Palada a fost membru in juriul care a desemnat cele doua logo-uri, ambele fiind plagiate.

  Palada s-a enervat ca mass-media a preluat o gluma lansata pe Facebook legata de cel  de al doilea logo, care ar fi fost copiat de pe coperta unui manual de geometrie. el acuza de-a valma, „Pro TV, Hotnews, Digi 24, Vice, Republica, Mediafax, Adevarul, Guran, Mindruta, multi multi altii” ca au raspandit calomnii.

  „Televiziunile si site-urile de presa care folosesc stirile false in fiecare zi, sa spele tefeleii pe creieri, sint cele care fac cu cea mai mare osirdie liste de fake news si de fake outlets. Guran si Mindruta sint standardul de calitate in aceasta epoca de fiere si de rahat mediatic.

  Zilele astea, tefeleii si mentorii lor deontologici au fost disperati. Bucurestiul are logo. A trebuit sa dea in el cu toate armele din dotare. Inclusiv folosind calomnia de cea mai joasa speta.

  Au falsificat o coperta de manual de geometrie descriptiva din 1959, de pe vremea cind bunica lui Guran era fata. Au luat logo-ul Bucurestiului, l-au lipit cu Photoshopul pe coperta si au inceput sa distribuie en gross facatura, cu indignarile de rigoare. “Uite ce fac astia! Uite plagiatul!”

  Facatura a fost demontata in trei secunde, cu un simplu search Google. Cind vocile celor care au scos in evidenta, pe buna dreptate, ca e un fals abject au devenit prea multe, deontologii au inceput sa-si stearga postarile si sa o dea pe gluma.

  ‘Haide, dom’le ca am glumit! E doar un pamflet! Ce va opariti atita? N-aveti pic de umor. E o biata gluma nevinovata’.

  Nu. Nu e gluma. E o calomnie elaborata si voita si perseverenta si un atac josnic. Care atunci cind nu le-a iesit, au incercat sa dreaga busuiocul, sa zica ca e doar o distractie eftina pe persoana fizica.

  Nu uitati. Jurnalisti de la Pro TV si de la Digi FM, aceste unitati sistemice de lupta. Deontologi precum Guran – si el un sistem deosebit. Ditamai fabrica de fum de calitate Hotnews – al treilea picior al tripodului sistemic Pro TV / UM Digi 24 / Hotnews.

  Culmea ironiei triste este ca toti cei care clamau nevoia de a se lupta impotriva fake newsurilor zilele astea au incercat sa rostogoleasca ditamai fake news-ul cit casa. Hotul care striga hotii. Ticalosii care spala tefeleii pe creier cu ditamai manipularea grosiera.

  O manipulare de-aia primitiva, de bou plavan pe care nu-l duce mintea mai mult. De-aia stalinista, de te bate cu Naganul peste gura, sa-ti sparga dintii, caci stim ca domnului Liiceanu nu-i plac oamenii stirbi. O manipulare de dictator de America Latina.

  Orwell ar fi fost mai mult decit mindru de toti astia, care minjesc ideile de jurnalism si de adevar si sint niste propagandisti de cea mai joasa speta. Oricum, Orwell ar fi fost mic copil pe linga toti acesti ilustri deontologi din zilele noastre, care au perfectionat conceptul Big Brother pe cele mai inalte culmi ale progresului si nemerniciei autoritariene.

  Prin aceste mijloace specifice de presa obiectiva, de calitate, Pro TV, Hotnews, Digi 24, Vice, Republica, Mediafax, Adevarul, Guran, Mindruta, multi multi altii, o armata de deontologi intocmai si la timp, calomnia pe baza de Photoshop se raspindeste nestingherita.

  Din ce in ce mai multi romani sint astfel ferm convinsi ca logo-ul Bucurestiului este luat de pe coperta unui manual de geometrie descriptiva din anii 50. Si se bucura cu bucurie rea, otravita. Pentru ca isi doresc suferinta celorlalti.

  Va place cit de usor pot fi prostiti oamenii? Liiceanu. Liiceanu everywhere.

  Sa nu uiti, Darie. Sa nu uiti. Mama lor de ticalosi”, a scris Mirel Palada pe blog, anunta aktual24.ro.

  Ultimele stiri

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Rares Bogdan a rabufnit la adresa social democratilor: „PSD impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu Uniunea Europeana”

  Liderul delegatiei eurodeputatilor romani din grupul PPE, Rares Bogdan, a anuntat joi, intr-o postare pe pagina sa de...

  Numire controversata la Sala Palatului! Sinecura pentru un fost membru UNPR

  PNL continua seria numirilor politice in functii cheie, de data aceasta la Sala Palatului. Noul director general, Adrian...

  Altii au apreciat si...