Tot mai mulți oameni ”scot din priză” România TV și Antena 3! Televiziunile penalilor Ghiță și Voiculescu, detronate de Realitatea TV!

567

După o perioadă mai complicată, în care postul TV s-a confruntat cu anumite probleme, Realitatea TV pare să aibă parte de o revenire în forță și învinge rivalele România TV și Antena 3.

În topul audiențelor din data de 31 octombrie, pe publicul comercial, Realitatea TV a fost peste Antena 3 și România TV.

Probabil și în funcție de vedetele posturilor de știri audiența pe Talk Show-uri a fost dominată de România TV și Realitatea TV. Dacă în primul tronson orar între orele 21-22, România TV a spulberat concurența cu emisiunea lui Victor Ciutacu, după ora 22.00 a revenit puternic Realitatea TV prin intermediul lui Rareș Bogdan.

Punctul maxim al serii a fost atins de România TV la ora 21.30, când a atins 2,2 puncte de rating. În schimb, după ora 22.00, Realitatea TV a avut un rating maxim de 1,8 și s-a menținut la cote ridicate pe tot parcursul acestui tronson orar.

content-image

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos