Toti il arata cu degetul: ”CAPPO DI TUTTI CAPI” a fost Basescu!

630

Scandal imens în direct la România TV între fostul preşedinte, Traian Băsescu şi milionarul Gigi Becali. Patronul Stelei a făcut afirmaţii extrem de grave la adresa fostului preşedinte. Becali spune că a fost executat şi închis după ce Băsescu a dat ‘ok-ul’.

Actualul senator a anunţat că-l va da în judecată pe Becali. Mai mult, Gigi spune că un şef al jandarmeriei ar fi auzit că Băsescu a dat ordin ca latifundiarul să aibă viaţă grea după gratii, scrie stiripesurse.ro.

„O să aflu cine m-a băgat la puşcărie. Comanda a fost dată de SRI. Fără aprobarea lui Băsescu nu se făcea nimic. Dacă el nu zicea da, nu se întâmpla niciodată. Cappo di tutti capi a fost Băsescu. Mi s-a spus că am fost executat pentru că eram în echipa lui Crin Antonescu şi el nu trebuia să iasă preşedintele României. Mi-a spus şeful jandarmeriei la ureche atunci când eram în puşcărie că Băsescu suna să dea ordin să nu fac puşcărie uşoară”, a tunat Becali.

Băsescu a răspuns pe măsură şi a ameninţat cu judecata. „Să aflăm cine a fost şeful jandarmeriei din judeţ când el a fost închis. Să vedem dacă l-am sunat sau nu. S-a ajuns la un nivel de ridicol incredibil. Spre cinstea sa şi conform caracterului său Bolcaş aprobă înţelept. Minciuni incredibile ale lui Becali. Cum credeţi că un preşedinte ar suna să se ocupe de un deţinut sau să dea un preşedinte aprobări la SRI? O minciună. Niciodată nu am spus să se facă un dosar sau să dau aprobare cuiva să i se facă dosar. O minciună. Nu am intervenit. O să îl chem în judecată şi pe şeful jandarmeriei şi pe domnul Becali. Îi dau în judecată pe amândoi că eu cred că e sincer Becali. Aşa o să îi dau în judecată şi pe Ruşanu şi pe Sorin Roşca Stănescu pentru ce au spus”, a parat Băsescu la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Cei doi s-au contrat şi în mod direct.

TRAIAN BĂSESCU Nu discut cu domnul Becali. Cu nimeni. Doar pentru telespectatori.

GIGI BECALI Nu îl las eu să vorbească pe Băsescu. Îi cereţi aprobarea lui. Să intervină după ce întrerup eu convorbirea. Să fiţi sănătoşi. (si a închis tel)

TRAIAN BĂSESCU Dacă încetează, vorbesc şi eu.

În scandal a intervenit şi Dumitru Dragomir, cel care spusese la tribunal, în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova că ar fi fost ameninţat de Băsescu cu puşcăria. Băsescu a negat tot, iar Dragomir a venit cu o altă versiune a poveştii. Tot scandalul a pornit după ce la un meci al naţionalei din urmă cu mai mulţi ani solistul marcel Pavel a omis versul cu Traian din imnul României. „M-a şocat că a spus Mitică că intra la puşcărie din cauza imnului. Nu l-am ameninţat! Nici nu l-aş fi făcut pe el responsabil de aşa ceva. Nu Liga era organizator, ci federaţia. Sunam la Mircea Sandu, dacă era”, a spus Băsescu.

Dragomir a venit cu o altă versiune. „Eu am vorbit cu domnul preşedinte personal. M-a sunat şi m-a întrebat: Ce faci, nea Mitică? Mă odihnesc. Am dat pe speacher. M-a întrebat cum e cu Mititelu ăsta? I-am zis că a încălcat grav regulamentele. Mi-a spus să îmi fac rost de un avocat bun că ani de zile ma va chema ăsta prin tribunale. Nu m-a ameninţat cu nimic. A vrut să îmi dea un ajutor. Dacă m-a sunat preşedintele, ştie că sunt nevinovat mi-am spus eu şi scap şi eu de ăştia. Domnul Băsescu a vrut să mă ajute şi să scap de puşcărie.”, a încheiat Dragomir.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos