Toți o apă și-un pământ! Ponta, despre ”tinerii” lui Dragnea instalați la Guvern: ”E clar că se poate mai rău decât cu Shhaideh, Cuc și Plumb!”

348

Victor Ponta se declara dezamagit ca premierul Tudose a acceptata sa ii fie impusi Paul Stanescu si Felis Stroe in guvern. El le face cate o descriere foare acida noilor ministri.

„Tudose a castigat repriza intai si a capitulat neconditionat in repriza a doua! Pacat. Deci au pierdut toti pana la urma / inclusiv Guvernul / inclusiv Romania!

1. Dupa ‘tinerii’ lui Basescu a venit si randul ‘tinerilor’ lui Dragnea! Cu Stanescu si Stroe e clar ca se poate mai rau decat cu Shaideh si Cuc! Il vedeti pe ‘europeanul’ Stanescu seducandu-i pe cei din Comisia Europeana / il vedeti pe ‘tanarul si elegantul’ Felix Stroe discutand despre coridoarele de transport european sau despre salvarea TAROM? Mai bine sa nu ii vedeti – zau! De ce s-a mai facut schimbarea? Ca sa plangem dupa cei care au plecat?

2. Marius Nica trebuia pus Ministru al Fondurilor Europene din Ianuarie 2017 – il punem acum ca sa avem pe cine sa dam vina pentru anul acesta pierdut?

3. Am spus si eu ca pretextul schimbarii unor ministrii pentru dosarul facut de DNA a fost “neinspirat”! Stiam ca ALDE nu o sa cedeze – si acum iata ce a iesit!?!?

Un circ din care a pierdut absolut toata lumea – dar au castigat ‘tinerii europeni profesionisti’ Stanescu si Stroe!!!”, a scris Ponta pe Facebook.

Comitetul Executiv National al PSD a aprobat, vineri, in unanimitate, nominalizarile pentru functiile de ministri – Paul Stanescu la Ministerul Dezvoltarii, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor si Marius Nica la Fonduri Europene.

Sursa: aktual24.ro