Toti o condamna pentru incompetenta, antenistul Ciutacu ii face ode tutei din Videle: ”Coerenta, de bun simt, comunica unitar!”

332

Victor Ciutacu, realizator la Romania TV, post de propaganda al PSD, a publicat un mesaj dezagreabil de laudativ la adresa premierului Viorica Dancila.

Ciutacu sustine ca reactia lui Dancila dupa ce Iohannis i-a cerut demisia a fost „coerenta, de bun simt si necitita de pe foaie”.

”Noul hit prost al propagandei proaste e ca Dancila a asteptat declaratia lui Dragnea din fata DNA ca sa stie si ea cum sa justifice refuzul de a demisiona. Pe Tapalaga, initiatorul curentului papagalilor care repeta-n cor ce li se spune sa zica, il inteleg. E modul lui de viata, traieste si reactioneaza pe punctaj primit inainte.

Dar, pentru istorie, reactia premierului, coerenta, de bun simt si necitita de pe foaie, era deja inregistrata de mai mult de o ora cand seful PSD graia pe scarile DNA. Deci ori Dragnea – care, nu-i asa, stie tot – s-a luat dupa Dancila, ori, puschea pe limba, liderii PSD si ai guvernarii comunica unitar”, a scris Victor Ciutacu, pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri seara, intrebata ce va face daca presedintele Klaus Iohannis va veni la o sedinta de Guvern, ca ar trebui ca presedintele sa anunte si sa existe pe ordinea de zi a sedintei un punct care sa necesite prezenta acestuia. „Nu suntem la scoala ca sa vina domnul profesor si sa ia elevii de urechi. Daca a facut-o o data, asta nu inseamna ca trebuie sa se repete”, a afirmat Dancila, la Romania TV.

„Domnul presedinte trebuie sa anunte daca vine la sedinta de Guvern si trebuie sa fie pe ordinea de zi un punct care sa necesite prezenta presedintelui. Nu suntem la scoala ca sa vina domnul profesor si sa ia elevii de urechi. Suntem oameni responsabili. Daca a facut-o o data, asta nu inseamna ca trebuie sa se repede. Eu am vrut si mi-am dorit si imi doresc sa fie un echilibru si o buna relatie interinstitutionala, nu o relatie intre oameni. Probabil nu-i place domnului presedinte Viorica Dancila, dar o relatie interinstitutionala intre Guvern si Presedintie trebuie sa existe si eu cred ca domul presedinte trebuie sa se mai gandeasca la acest mod de abordare”, a declarat premierul.

Intrebata ce se va intampla daca presedintele nu isi va schimba modul de abordare, Viorica Dancila a spus: „Eu voi merge inainte, am sustinerea Coalitiei, a parlametnului. Voi merge inainte si voi incerca sa pun in practica, si sunt sigura ca voi reusi, sa pun in practica programul de guvernare”.

Sursa: aktual24.ro