„Tovarasu’ Dragnea, ia luati-o pe tovarasa Carmen de la Interne si platiti nota pentru 10 august!” Se cere anchetarea celor doi, dupa ce viceprimarul Capitalei a recunoscut ca a mintit la Parchet in legatura cu 10 august!

314

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a recunoscut faptul ca a mintit la audierile de la Parchetul General in legatura cu evenimentele din 10 august. Secretarul executiv al PMP, Ioana Constantin, cere anchetarea lui Liviu Dragnea si Carmen Dan, despre care zice ca trebuie sa plateasca nota de plata.

”Tovarasu’ Dragnea, ia luati-o pe tovarasa Carmen de la Interne si platiti nota pentru 10 august! Ia uitati ce zice viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu: “Recunosc ca am mintit la Parchet si ma pun la dispozitia organelor de ancheta. Am mintit in legatura cu mitingul din 10 august 2018. Am mintit pentru ca sunt un mincinos si ca sa apar un partid.. Poftim, am spus-o public”.

Da, nemernicilor, in fiecare zi mintiti. Tot niste comunisti ati ramas. 10 august e ziua in care Guvernul s-a intors impotriva poporului, e Mineriada altei generatii. Prea usor am lasat in urma subiectul asta. Toti cei vinovati trebuie sa plateasca in fata legii!”, scrie Ioana Constantin.