Traian Basescu, comparat cu Corneliu Coposu de un lider PDL!

395

24 basescuPrim-vicepresedintele PDL Dorin Florea a declarat ca Traian Basescu a asezat interesele nationale mai presus de interesele de partid, la fel ca liderul taranist Corneliu Coposu.

Prim-vicepresedintele PDL a spus ca, in ceea ce priveste ideea reintoarcerii presedintelui Traian Basescu in partid, „e optiunea dansului”, apreciind ca seful statului ar putea sa fie mentor pentru oamenii politici, avand o „experienta uriasa, carisma si o atitudine nativa spre un mare politician”.

In acest context, Florea a sustinut ca poate spune „fara rezerve” ca Traian Basescu „a asezat interesele nationale mai presus de interesele de partid”, la fel ca liderul taranist Corneliu Coposu.

„Ceea ce a spus, ca se va ocupa de formarea tinerilor sau de o scoala de politica, mi se pare o chestie care il onoreaza si mai ales este onorant pentru intreaga societate politica, care vrea sa faca politica. Pentru ca, la presedintele Basescu – ceea ce va pot spune cu toata deschiderea si fara niciun fel de rezerva – am observat ca, exact cum era si Corneliu Coposu, intr-adevar a stiut sa fie un om politic care a asezat interesele nationale mai presus de interesele de partid. Asta trebuie sa inteleaga astazi orice politician din Romania. Cum a spus si doamna Udrea, si-a aratat reale calitati de coleg, de partener politic, la fel administrativ, iar ministerial nu mai vorbesc, pentru ca se stie foarte clar ca a avut succes”, a aratat Florea.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos