Traian Basescu: Ne criticam unii pe altii, dar avem crestere economica al treilea an consecutiv!

742

Traian BasescuPresedintele Traian Basescu a declarat ca Romania va avea crestere economica in al treilea an consecutiv si romanii au toate motivele sa fie optimisti, potrivit mediafax.ro.

„Daca privim la realitatea de astazi, indiferent ce critici vedeti la adresa Romaniei sau cum ne criticam noi unii pe altii, ca latini suntem, Romania este o tara care de doi ani are crestere economica, de fapt anul acesta va fi al treilea consecutiv cu crestere economica. Nu foarte mare, dar a trecut printr-o perioada foarte grea Romania in 2009-2010, iar acum a iesit din aceasta perioada”, a spus Basescu, la intalnirea cu tinerii romani din afara granitelor din tabara de la Sulina.

El a aratat ca o mare problema ramane relansarea economica a tarilor din zona Euro, ca Germania si Franta, economia romaneasca depinzand de exporturile in aceste state.

„Suntem optimisti pentru ca avem toate motivele sa fim optimisti, totul e sa stim sa administram bine sansele pe care le avem. Fie ca vorbim de cele interne, Romania este o tara bogata, are aur, are titei, are gaze naturale, are paduri, munti, posibilitatea sa faca turism, fie banii pe care ii primim din afara pentru propria noastra dezvoltare”, a spus Basescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos