Traian Basescu: Ma rog la Dumnezeu ca Ponta sa cheltuiasca banii pe care eu i-am adus!

645

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa dupa consultarile cu reprezentantii partidelor politice parlamentare si ai grupului independentilor, pe tema revizuirii ConstitutieiPresedintele Traian Basescu a declarat ca se roaga la Dumnezeu ca Victor Ponta sa cheltuiasca banii pe care el i-a adus, afirmand despre premier:

„Pana una alta ii are de miscat pe astia care sunt inghetati de cand a venit la guvernare”.

Intrebat, joi, la Primaria Cluj-Napoca, daca a mai avut vreo discutie cu premierul Victor Ponta pe tema bugetului UE, seful statului a spus ca nu are relevanta daca aceasta discutie a avut loc sau nu.

„Eu ma rog la Dumnezeu ca premierul sa cheltuiasca banii pe care eu i-am adus ca, daca reuseste, inseamna ca a facut si el o treaba buna, dar pana una alta ii are de miscat pe astia care sunt inghetati de cand a venit la guvernare”, a spus Traian Basescu.

Bugetul UE pentru perioada 2007-2013 a fost de 994 de miliarde. Bugetul 2014-2020, adoptat de Consiliu, este de 960 de miliarde. Este prima data in istoria UE cand bugetul scade.

„In aceste conditii, faptul ca Romania reuseste o crestere de 18% este un lucru foarte bun si este si cel mai important procentaj de crestere dintre toate cele 28 de state”, afirma, vinerea trecuta, presedintele Basescu, dupa lucrarile Consiliului European.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos