Traian Basescu e optimist: Exista viata si dupa Referendum!

610

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat sambata in cursul unei vizite in judetele Harghita si Covasna ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei nu este sfarsitul vietii, indiferent care ar fi aceasta.

„Eu sunt optimist de felul meu. Nu stiu daca neaparat decizia de marti ma face optimist sau pesimist, pentru mine viata este altfel. Viata nu e o decizie a Curtii Constitutionale si nu se termina viata marti” , a spus Basescu.

Intrebat de presa daca exista viata si dupa referendum, Traian Basescu a raspuns: „Categoric da”.

El a mai spus ca avizul legat de suspendare a fost dat in 15 ore, iar decizia privind validarea sau invalidarea referendumului este asteptata de aproape o luna.

„Asta si pentru ca se trimit Curtii hartii necorelate”, a mai spus Basescu.

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca nimeni nu va accepta ca judecatorii Curtii Constitutionale sa invalideze cu cinci voturi la patru referendumul de demitere a lui Traian Basescu, el precizand ca legea obliga ca decizia sa fie luata cu sase voturi la trei.

El a mai spus ca este de parere ca Traian Basescu are sanse minime de a reveni la Cotroceni.

„Sansele lui Traian Basescu de a reveni la Cotroceni sunt minime, eu cred intr-un verdict corect al Curtii Constitutionale”, a spus Antonescu.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos