Traian Basescu face public SCENARIUL care PUNE ROMANIA IN PERICOL! Il contrazice chiar si pe Iohannis!

505

Traian Basescu trage un semnal de alarmă partidelor din România, după Declarația de la Roma. „Obiectivul fundamental, dar nedeclarat, pe termen lung, al “ritmurilor diferite” este, în mod categoric, realizarea Statelor Unite ale Europei, iar, în această construcţie, vor intra doar cei care au un RITM BUN de acum înainte.”, a scris fostul președinte pe pagina sa de Facebook.

„Doar cei care au un RITM BUN.

Să nu ne facem iluzii, ”Declaraţia de la Roma” a stabilit, fără echivoc, o Uniune Europeană cu mai multe viteze, chiar dacă “vitezelor diferite” li se spune, de ieri, „ritmuri diferite”.

Nucleul dur al UE, Germania – Franţa – Olanda, va da direcţia şi ritmul (viteza), iar celelalte state membre vor fi libere s-o urmeze dacă vor sau dacă pot.

Liderii politici din România au obligaţia să înţeleagă acest lucru, să-l explice populaţiei şi să acţioneze în consecinţă.

Obiectivul fundamental, dar nedeclarat, pe termen lung, al “ritmurilor diferite” este, în mod categoric, realizarea Statelor Unite ale Europei, iar, în această construcţie, vor intra doar cei care au un RITM BUN de acum înainte.

Ar fi păcat să constatăm cu „surprindere” peste zece ani, tot la Roma, cu ocazia celebrării a 70 ani de la semnarea Tratatului Fondator al UE, că un grup de state care au avut un RITM BUN anunţă că au devenit Statele Unite ale Europei.”, a scris fostul președinte pe Facebook, citat de stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos