Traian Basescu a fost prezent la Targul de Fete de pe Muntele Gaina!

685

1basescuTraian Basescu a fost prezent duminica la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, unde s-a plimbat si a discutat cu oamenii, potrivit mediafax.ro.

Oprit de jurnalisti pentru declaratii, presedintele Traian Basescu a spus ca isi aminteste ca a mai fost la Targul de Fete, iar in 2002 acolo a fost „targuita” Ela Falca, sotia primarului din Arad.

Intrebat cat ar fi „platit” Falca pentru viitoarea sotie, Basescu a raspuns, razand:

„Cat a dat el pentru fata? Pai numai nervii lui socru-sau cat au fost, cand a aflat ce s-a intamplat pe Gaina…”.

Presedintele Traian Basescu a ajuns pe platoul montan de pe Muntele Gaina in jurul orei 11.00 si imediat ce a coborat din masina a fost inconjurat de zeci de persoane, unele dintre acestea solicitandu-i sa faca fotografii sau dorind doar sa ii stranga mana.

Traian Basescu a vorbit cu participantii, insa a refuzat de mai multe ori sa raspunda unor intrebari ale jurnalistilor prezenti la eveniment.

Seful statului a urcat apoi pe jos pana la Crucea Iancului, unde a depus o coroana de flori din partea Presedintiei Romaniei. Acolo, autoritatile locale si judetene din Alba au organizat duminica dimineata un ceremonial in cadrul caruia a avut loc o slujba Te Deum si reprezentantii institutiilor au depus coroane de flori.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos