Traian Basescu le-a dat liderilor europeni, printre care Barroso si Hollande, un document „in interesul Romaniei”, dar nu spune ce contine! VIDEO

395

14 traian basescuTraian Basescu a declarat ca le-a dat liderilor europeni, printre care Jose Manuel Barroso si Francois Hollande, un document „in interesul Romaniei”, fara a preciza insa ce contine acesta.

Basescu a fost intrebat de jurnalisti despre faptul ca in imaginile de la fotografia de familie a Consiliului European a fost vazut dandu-i un document presedintelui PE, Martin Schulz, el raspunzand ca a fost dorinta sa sa se vada acest lucru.

„Cum credeti ca eu ma duceam la fotografia de familie cu un document fara sa vreau ca acest lucru sa se vada? Daca vroiam sa nu se vada, i-l dadeam lui Martin Schulz in Consiliu”, a afirmat Basescu, refuzand insa sa precizeze ce contine documentul.

Basescu a mentionat doar ca acelasi document l-a tranmis si lui Barroso si Hollande, dar si altor lideri europeni, si ca era „in interesul Romaniei” ca acel document sa ajunga la acestia.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos