Traian Basescu: Masa la care ma asez dupa ce imi termin mandatul o stabilesc eu si nimeni altcineva!

542

1basescuPresedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Conventia PDL, ca dupa ce isi incheie mandatul va reveni in politica, avand ca obiectiv „2016 – dreapta la putere”, dar ca nu ii trece prin cap sa se aseze in fruntea unui partid, iar masa la care se va aseza o stabileste el si nimeni altcineva.

„Am spus ca voi reveni in politica si voi reveni avand ca obiectiv 2016 – dreapta la putere. Sa nu va ganditi ca imi trece prin cap sa ma asez in fruntea vreunui partid. Voi fi acela care cu experienta mea, cu autoritatea mea si sper eu cu credibilitatea cu care imi voi termina mandatul voi putea sa ajut aceasta constructie”, a spus Traian Basescu in incheierea discursului pe care l-a tinut la Conventia Nationala a PDL.

„Am vazut ca la acest anunt au fost diverse oferte din partea actualilor candidati la functia de presedinte. Vreau sa fie clar pentru toti ca masa la care ma asez dupa ce imi termin mandatul o stabilesc eu si nimeni altcineva”, a subliniat Traian Basescu.

„Inchei sperand ca prin discursul meu v-am facut sa intelegeti ce a fost in guvernare si mai ales sa intelegeti de ce m-a durut cumplit, ca unii si-au facut campanie pe seama masurilor luate, avand mesajul Antenei 3. Va multumesc mult, va doresc succes si va asigur de toata dragostea mea. Iar astazi, va doresc sa va gasiti solutia corecta. La revedere!”, a spus Basescu la finalul discursului sau, care a durat aproximativ 40 de minute.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos