Mai mult

  Traian Basescu nu intra in Parlament! Sondajul care-l scoate din politica pe marinar!

  9,534FaniÎmi place

  Un studiu sociologic care a ajuns în urmă cu câteva zile la unul dintre marile partide care vor candida în aceste alegeri ne arată că trendurile actuale se mențin, dar există și o surpriză: PMP-ul lui Traian Băsescu riscă să nu intre în Parlament.

  Studiul acesta a cercetat potențialul maxim al fiecărui partid. În acest moment, toate partidele intrate în alegeri și-au sedimentat electoratul, dar marea bătălie se dă pe nehotărâți.

  Tocmai aici apare problema celor de la PMP. Băsescu și partidul său gravitează în jurul procentului de 4-5%, dar nu prea mai există electorat nehotărât care să fie convins de candidații PMP pe ultima sută de metri. Din acest motiv, Traian Băsescu riscă să nu intre în Parlament, anunta stiripesurse.ro.

  În ceea ce privește restul partidelor care își fac probleme cu pragul, ALDE s-a stabilizat la un procent de 6-7%, în timp ce USR merge spre 7-8%. Sursele noastre ne-au făcut mențiunea că la USR există cel mai mare potențial de creștere pe nehotărâți, partidul lui Nicușor Dan neavând un electorat captiv și este foarte greu de detarminat scorul pe care îl va obține.

  Marile partide stau în nota deja obișnuită. Potențialul maxim al PSD merge spre 43-45%, în timp ce potențialul maxim al PNL merge până spre 30-31%. Atenție, studiile sociologice arată că nu se poate ca ambele partide să-și atingă potențialul maxim în aceste alegeri. Fie doar unul va ajunge la pragul maxim, fie niciunul dintre cele două mari partide.

  Ultimele stiri

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Rares Bogdan a rabufnit la adresa social democratilor: „PSD impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu Uniunea Europeana”

  Liderul delegatiei eurodeputatilor romani din grupul PPE, Rares Bogdan, a anuntat joi, intr-o postare pe pagina sa de...

  Numire controversata la Sala Palatului! Sinecura pentru un fost membru UNPR

  PNL continua seria numirilor politice in functii cheie, de data aceasta la Sala Palatului. Noul director general, Adrian...

  Altii au apreciat si...