Traian Basescu: „PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara”

PSD cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara”, sustine fostul presedinte Traian Basescu intr-un mesaj pe Facebook. „PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara. Si cand ma gandesc ca boala nu se trateaza…”, e mesajul lui Traian Basescu.

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer “demisia imediata” a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea partidului de premierul Viorica Dancila, care este presedinte executiv.

Documentul este semnat de vicepresedintele PSD Paul Stanescu, viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, de Gabriela Firea, vicepresedinte PSD si primar general al Capitalei, de Adrian tutuianu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte al Senatului.

Semnatarii sustin ca situatia juridica “vulnerabila” a lui Liviu Dragnea “a devenit vulnerabilitatea majora a partidului”.

Traian Basescu: „PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara” was last modified: septembrie 20th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close