Traian Basescu: O sa raman in viata politica! Nu pot fi pensionar! VIDEO

504

Traian Basescu a declarat ca nu se va retrage din viata politica si ca nu poate fi pensionar, recunoscand ca a fost favorizat de divinitate fiind invingator in atatea competitii electorale.

„Dar recunosc, la un moment dat am spus dupa ce imi termin mandatul, nu ma mai intereseaza, vreau sa fiu un om liber, nu vreau sa mai aud de politica, de nimic. Ei, cred ca a fost cam precum cea cu «demisionez in cinci minute». Am avut vreo trei zile in care am stat degeaba si nu imi gaseam locul si ma intrebam intr-adevar ce as face daca nu as mai avea nimic de facut. Deci, cred ca o sa raman activ in viata politica, in viata publica, nu mi-e clar cum, pentru ca am mai multe variante, dar sigur o sa raman. (…) Oricum, am ajuns la concluzia ca nu pot fi pensionar”, a spus Basescu.

El a adaugat ca, dupa ce isi va incheia mandatul si va preda cheile seifurilor cu documente de la Palatul Cotroceni, va pleca impreuna cu sotia sa intr-o vacanta de doua-trei saptamani in care sa fie sigur ca nu va fi sunat de nimeni.

„Stiti ca un presedinte al Romaniei, daca va uitati in Constitutie, nu are prevazut concediu. De asta, orice ai face, te rupi doua-trei zile, trebuie sa stai cu toate sistemele de comunicatii in alerta si cu sistemele de securitate pe langa tine si cu posibilitatea sa semnezi oricand un decret, o hartie, sa aprobi un document si asa mai departe. Deci, mi-as dori trei saptamani in care sa stiu ca nu am obligatii fata de stat, si pe urma o sa vedem ce o sa fac”, a precizat Basescu.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos