Traian Basescu sare la gatul lui Zgonea: S-a comportat ca un SMENAR, SA DEMISIONEZE!

486

1zgogoTraian Basescu sare la gatul sefului Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, spunand ca s-a comportat ca un smenar si ca ar trebui sa demisioneze.

„Un om care s-a comportat ca un smenar, iar acesta este presedintele Zgonea. Aseara s-au votat doua legi legat de Codul Penal. S-a votat o lege separata pentru modificarea art. 255 din Codul Penal si o alta lege care modifica alte articole din Codul Penal nou si vechi. Smecherii politice de proasta calitate. Zgonea ar trebui sa demisioneze. Amintiti-va ce s-a intamplat cu Roberta Anastase desi nu ea avea atributii. Acest om a pus Romania intr-o situatie dificila. Ponta se faca ca sta pitit. Antonescu iese si bate campii”, a declarat Traian Basescu la B1 TV.

„Orice primar, consilier poate sa incerce sa fure jumatate de milion de euro, daca ma prinde, imi da o amenda, daca nu ma prinde… La o asemenea suma uriasa, e sigur ca nu intru in puscarie… Nu mai au contracte de munca notarii si sunt atatea fraude in procesele de retrocedare, avocatii, care de atatea ori tranzactioneaza influenta, judecatorii. Nici ei nu mai au statut de functionar public. Toti cei care nu au contract de munca nu mai intra sub incidenta legii care vizeaza trafic de influenta, coruptia. De ce au facut-o atat de extinsa, si pe tine, dom presedinte, si pe voi judecatori, parlamentari. Toti cei care sunt puterea au fost miluiti. Mie mi se pare de o hidosenie rara. Eu nu ii pun in aceeasi categorie de ticalosi pe toti, 90% habar n-au ce au votat, sa fie multumiti sefu’ cand se intoarce din Africa de Sud.”

Basescu: Nu voi participa la depunerea juramantului de catre Bolcas la CCR

„Legea Curtii Constitutionale spune ca un nou judecator depune juramantul in fata Curtii Constiutionale. Eu nu voi participa la o asemenea ceremonie cand vine vorba de BOLHAS (Lucian Bolcas, n.red.), nu stiu cum vor intepreta juristii daca ii incepe sau nu mandatul asa, probabil ca da. Mi se pare inadmisibil sa numesti in Curtea Constitutionala sa numesti un asemenea om la Curtea Constitutionala. Nu poti sa uiti dispretul fata de statul de drept. Are si probleme de antisemitism demonstrate. Eu nu voi participa la ceremonia de depunere a juramantului”.

Legea asta (cu aministia, n.red.) a plecat de la Madalin Voicu si Nicolae Paun de la ideea a mai diminua numarul de romi din puscarii, insa proiectul de lege a intrat pe mana unor sacali, care si-au zis sa o faca pentru astia ca Voiculescu, Remes, Muresan. Toti ar iesi din puscarii si ar candida mai apoi. Se gratiaza abuzul in serviciu in forma calificata, luarea de mita, darea de mita, primirea de foloase cuvenite, infractiuni de crima organizata. Ne gandim si la Bercea Mondialu. O astfel de lege, daca trece, ar fi o discreditare uriasa a justitiei. Ar fi momentul in care Romania ar arata ca nu este capabila de progres. Dupa parerea mea ar trebui sa dea inapoi, ne arunca in afara Europei.

„M-a uitat la Monica Macovei, care nu a luat nicio atitudine publica cand seful grupului PDL de la Camera a semnat pentru reducerea atributiilor ANI, nu a luat nicio atitudine publica atunci cand seful grupului PDL de la Senat a semnat pentru reducerea atributiilor ANI. parca mi se pare prea mult pentru un loc eligibil la parlamentare. Monicai Macovei care face morala tuturor, am vrut sa-i transmit acest mesaj. Si atat.”

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos