Traian Basescu o sfatuieste pe Udrea: Sa mai lase posetele alea! UDREA: Posetele nu-s asa de indispensabile

507

15 traian basescuTraian Basescu a laudat-o pe Elena Udrea spunand ca va deveni un politician de forta in Romania.

Un sfat a avut insa Basescu pentru fostul ministru: „sa mai lase posetele alea cu care a intrat in politica, sa ia posete mai ieftine” si sa mai renunte la tocuri.

„Cand esti controversat, ai o singura optiune: sa te bati sa arati ca nu tu ai furat flota. Ea trebuie sa se descalte de pantofii cu toc foarte inalt. Trebuie sa mai lase din posetele alea cu care a venit in politica, sa ia posete mai ieftine. Nu a avut problemele pe care pe mine m-au obligat sa plec din Parlament”, a declarat Basescu, la B1 TV.

„Elena Udrea e crescuta ca si politician de mine. Ea de la mine a invatat politica. Poate sa si-l creeze (profilul de presedinte de partid). Poate sa si-l creeze, nu spun ca are un profil perfect de presedinte de partid, dar Elena Udrea a crescut enorm. Si eu sunt convins ca dupa experienta Roman, Elena Udrea va deveni un politician de forta in Romania. Are rezistenta, e o femeie inteligenta. Vrea, are ambitie si e un om de dreapta. Elena Udrea nu poti sa o faci de stanga nici daca o calci in picioare sau ii iei tocurile de la pantofi”, a mai spus Basescu.

Liderul PDL Elena Udrea, candidat declarat la sefia partidului, a comentat vineri declaratiile presedintelui Traian Basescu, in care acesta o sfatuia sa isi ia posete mai ieftine si sa coboare de pe tocurile inalte. Udrea a spus astfel ca, in politica, pana la urma femeia trebuie sa accepte ca mai putina cochetarie nu strica, iar posetele nu sunt indispensabile, precum iPhone-ul.

„Sunt si eu de acord ca poti acoperi reusite mari cu erori mici. Dupa atatea subiecte legate de cochetaria mea, sunt intru totul de parere ca in politica pana la urma femeia trebuie sa accepte ca mai putina cochetarie nu strica. Deci daca asta este cheia rezolvarii problemelor de perceptie, atunci O.K., pana la urma nu-s posetele asa de indispensabile ca telefonul sau ca iPhone-ul”, a spus deputatul PDL, potrivit RFI.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos