Traian Basescu si-a reactivat contul de Twitter

611

Presedintele Traian Basescu si-a inceput deja campania pentru referendumul in care romanii vor vota daca va fi sau nu demis din functie.

Dupa ce a vorbit, joi, in fata Parlamentului Romaniei, ca urmare a demararii procedurii de suspendare, presedintele Traian Basescu a inceput sa-si sustina cauza si pe retelele de socializare. Astfel, seful statului si-a reactivat contul de Twitter, care era inactiv din 21 februarie 2010.

Pe pagina de Twitter a lui Traian Basescu au fost publicate mai multe idei care au fost incluse si in discursul sustinut in fata Parlamentului. Printre acestea s-au numarat referirile la teza de doctorat a premierului Victor Ponta, asupra careia planeaza acuzatii de plagiat. „Primul-ministru pe care l-ati furnizat este deja recunoscut in toata Europa si dincolo de ocean ca primul-ministru COPY, COPY PASTE”, scrie pe pagina de Twitter a presedintelui, care face si referiri la studiile de masterat ale premierului, dar si la felul in care a preferat sa gestioneze anii de criza.

„Nu i-am mintit pe romani, nu i-am pacalit pe romani, le-am spus exact cum stateam si ce putea sa faca Guvernul pentru ei”, este un alt fragment din discursul presedintelui postat pe Twitter, in care se subliniaza ca acesta avea „obligatia”, ca presedinte, sa spuna romanilor adevarul.

„Guvernul si majoritatea parlamentara sunt dispuse sa dea lovituri consistente functionarii institutiilor statului roman”, „Au transformat Monitorul Oficial in gazeta de perete a Guvernului” si „Sunt 8 ani de cand, cu migala, cu perseverenta, s-a construit independenta justitiei fata de politic”, sunt alte mesaje postate pe pagina sefului statului, atat in limba romana, cat si in engleza.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos