Loading...
Trandafiri negri între Firea și Dragnea! Sursa: primărița Capitalei ar fi primit interdicție să participe la funeraliile Regelui Mihai de la șeful PSD! – Circul Politic

Trandafiri negri între Firea și Dragnea! Sursa: primărița Capitalei ar fi primit interdicție să participe la funeraliile Regelui Mihai de la șeful PSD!

Este război total în PSD! Care se lasă cu gesturi brutale, deja! Dragnea a intervenit personal pentru a o elimina pe Gabriela Firea din protocolul funeraliilor Regelui Mihai! Singurul lucru pe care a avut voie să-l facă Firea a fost să ducă o coroană la Palatul Regal, spun surse din PSD.

Ca primar al Capitalei României, Gabriela Firea trebuia să beneficieze, conform protocolului, de statut egal cu președinții celor două camere ale Parlamentului. Firea n-a fost nici la Peleș și nici în timpul evenimentelor de sâmbătă. În niciun moment!

Aceleași surse spun că în joc a intrat, „ca bărbații”, și Florentin Pandele, primarul de Voluntari.

Trandafiri negri între Firea și Dragnea! Sursa: primărița Capitalei ar fi primit interdicție să participe la funeraliile Regelui Mihai de la șeful PSD! was last modified: decembrie 17th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close