Trei randuri de borduri, noua moda a primarilor PSD. „E Bukurestistan! Eu asa ceva nu am mai vazut in vreun oras civilizat!”

Bucurestenii posteaza tot mai multe fotografii cu modul in care se inlocuiesc sau de adauga noi borduri in Bucuresti. „Borduriada” este o reteta clasica prin care fura consistent, cu ajutorul primarilor, din banii publici.

„E Bukurestistan! Urbanism de cocalari! Doamne, ce ii fac cretinii acestia orasului nostru? Eu asa ceva nu am mai vazut in vreun oras civilizat! O sa ne coste de o sa ne rupa sa scoatem orasul de sub betoane, dupa nemernicii astia!”, a scris Ciprian Ciucu, consilier general al PNL, pe Facebook.

„Am spus astazi, in gluma, ca in curand vom avea si al treilea rand de borduri in Bucuresti. Eu chiar glumeam. Pe cand si al patrulea rand? Acum, serios, cred ca ar trebui luate la puricat contractele astea”, scrie si jurnalista Claudia Pirvoiu pe Facebook.

Pana recent se puneau doar doua randuri de borduri, iata ca s-a ajuns si la al treilea rand.

Trei randuri de borduri, noua moda a primarilor PSD. „E Bukurestistan! Eu asa ceva nu am mai vazut in vreun oras civilizat!” was last modified: aprilie 23rd, 2019 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre