Tudor Chirila a rabufnit la adresa Gabrielei Firea: „Sunt foarte revoltat! Gabriela Firea ajunge sa isi creada propriile minciuni”

1079

Tudor Chirila o sanctioneaza dur pe Gabriela Firea pentru atacurile calomnioase si jignitoare la adresa proiectului „Noi facem un spital”, pus in practica de asocitia „Daruieste Viata”. „Rautate si prostie”, a spus Chirila despre declaratiile Gabrielei Firea.

„Sunt foarte revoltat. Exista un personaj, pe care l-am jucat la Teatrul de Comedie, Tartuffe, care este arhetipul impostorului. O pretinsa fata bisericeasca care se aciueaza in casa unui nobil si reuseste sa-l intoarca impotriva intregii lui familii, predand falsa credinta. Lumea se intreaba cum a fost posibil. Tartuffe crede in impostura lui pana ajunge sa se identifice cu ea.

Ce s-a intamplat in cazul Firea. Sunt trei capitole: Radioterapia, numarul unu, rautatea si prostia, numarul doi, si calomnia. Rautatea si prostia nu pot sa compenseze pentru foarte multe lucruri, dar incearca. Si Gabriela Firea decide sa atace, distribuind acea postare in mod josnic, aceasta adunare si aceasta uriasa initiativa.

Dupa care vine calomnia, care este de fapt legalizarea prostiei. Pentru ca nu mai putea sa dea inappi, share-uise deja ceva care o incrimina dincolo de cat a incriminat-o pana acum, mi se pare gestul ei suprem de toapa, in momentul ala trebuia sa o justifice intr-un fel mai inalt.

Si atunci apare ideea ca acest ONG este de fapt o schema politica in spatele careia sta Vlad Voiculescu. Pe care il si vedeti, cu statura lui de House of Cards autohton. Asta este momentul la care ne afla acum.

Acasa la ea, printre icoane si matanii si tamaie, Gabriela Firea ajunge sa isi creada propriile minciuni. Atunci este nevoie de interventia publica, pentru ca daca vom lasa lucrurile, oamenii astia o sa creada ca pana si postarea aia era in regula. Gabrielei Firea trebuie sa i se aduca aminte de acum, in fiecare zi, ca a gresit grav, ca si-a batut joc de o initiativa, ca a incercat sa oi submineze, sa o duca in derizoriu”, a spus Chirila.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos