Tudor Chirila a rabufnit! Referendumul distrage atentia publica de la asediul infractorilor asupra a ceea ce a mai ramas din Romania! Vezi adevarata lovitura de maestru a PSD!

Artistul Tudor Chirila, unul dintre cei mai reprezentativi cantareti participant la proteste, a luat pozitie despre referendumul pe tema familiei traditionale, ce va avea loc in zilele de 6 si 7 octombrie.

Cantaretul s-a pozitionat astfel impotriva referendumului, marturisind ca nu va merge la vot. In plus, artistul e de parere ca referendumul este „o aberatie juridica, care declanseaza un fenomen de ipocrizie sociala fara precedent“. „Deocamdata nu ma intereseaza sa dezvolt pledoaria contra absurditatii acestui demers, ci sa observ cateva lucruri strategice“, a scris Chirila pe blogul personal.

Mai mult, actorul e de parere ca scopul acestui referendum atat de controversat este acela de a distrage atentia publica „de la asediul infractorilor asupra a ceea ce a mai ramas din Romania“, prioritatile guvernarii coalitiei PSD-ALDE fiind cu totul altele: „Fumul ridicat de petarda numita „redefinirea familiei” functioneaza perfect.

Evenimentul este trending pe toate retelele sociale, deci cortina a coborat. in spatele ei s-au mutat adevaratele prioritati ale guvernarii PSD-ALDE. Prioritatea numarul unu este evitarea condamnarilor pentru dosarele de coruptie, fuga de puscarie si pregatirea deturnarii constante a banilor publici fara frica de judecata. Pentru asta trebuie blocat sistemul judiciar (vezi pensionarea magistratilor) si continuarea in regim de urgenta a modificarilor la Codul Penal, legile raspunderii magistratilor.

Daca ne amintim bine, acum vreo doua saptamani locul intai pe agenda publica era ocupat de jandarmeriada din 10 august. Chiar si atunci PSD-ul era preocupat la vedere de incetinirea si discreditarea anchetei parchetului militar, procurorul prezent la interventia jandarmeriei a fost brusc anchetat pentru niste declaratii mai vechi, apoi, ca intr-o apocalipsa a absurditatii, jandarmeria face plangere penala la DIICOT alimentand ideea loviturii de stat, raspandita de liderii PSD. Pe scurt, dupa ce iti gazezi si lovesti propriul popor faci plangere penala impotriva lui.

Un asemenea gest de tradare a propriilor cetateni ar fi trebui sa fie de ajuns sa scoata in strada de doua ori mai multi oameni decat in 10 august, dar indignarea poate ca nu a fost destul de mare cat sa steraga umilinta publica de la mitingul Diasporei. Sau, dimpotriva, ar fi trebuit sa fie declansator. Totusi, ce poate fi mai util decat un referendum controversat ca oamenii sa uite ca sunt condusi de o gasca de infractori care folosesc batausi platiti din bani publici ca sa-i puna cu botul pe labe?“, a scris Chirila. Artistul da mai multe exemple, amintind de incompetenta premierului Viorica Dancila, dar si de ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea pe care o pregatesc liderii PSD: „Vrei ca lumea sa nu se mai indigneze ca in fruntea Guvernului este o papusa inculta si incompententa manuita de un lider de partid cu dosare penale si care nu e in stare sa justifice o avere uriasa (dupa standardele celor mai multi dintre votantii lui) dobandita intr-unul din cele mai sarace judete din Romania? Declansezi un referendum.

Vrei ca lumea sa treaca cu vederea ca pregatesti o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea al carei unic scop e sa te scape de puscarie? Declansezi un referendum care sa polarizeze societatea. Mai ales cand stii ca o ordonanta mult mai putin periculoasa a scos in strada sute de mii de romani. Vrei ca poporul sa nu mai observe ca esti incapabil sa guvernezi si nu poti sa incepi nici macar o reforma coerenta fie ca e vorba de sanatate, educatie, infrastructura, administratie publica? Declansezi un referendum. Vrei ca poporul sa nu realizeze ca maririle de salariu sunt praf in ochi pentru ca inflatia incepe sa se simta, iar puterea de cumparare scade? Declansezi un referendum“, adauga Chirila.

Artistul e de parere ca cel mai important rezultat al referendumului obtinut ad-hoc de PSD este ca reuseste sa sparga opozitia civica de care s-a ciocnit in ultimii ani: „Asta este adevarata lovitura de maestru. Pana la discutia despre referendum, exista o patura sociala unita de visul unei Romanii fara coruptie, fara penali, o Romanie in care meritocratia sa prevaleze, o Romanie in care respectul fata de lege, responsabilitatea functionarilor publici si statul de drept sa nu fie doar cuvinte mari, ci valori asumate. Pentru asta s-a iesit in strada mai bine de un an de zile, pentru ca un segment social important a inteles ca in marea ei majoritate, clasa politica din Romania nu poate si nu vrea sa participe la visul lui.

Scindarea acestui segment social in care oamenii se pozitioneaza diferit vis-a-vis de tema referendumului este adevarata reusita a mafiei politice care a paralizat Romania“. Chirila subliniaza ca in Anul Centenarului, Romania este mai impartita decat oricand, iar politicienii profita de populatia saraca si needucata in mentalul careia insemineaza teme false menite sa declanseze frica si sa creeze dusmani imaginari care ii vor deposeda si de precara bunastare pe care o mai au. Concomitent cu divizarea celor care inteleg dezastrul guvernarii si strategia mafiota de acaparare a Romaniei. „Daca te uiti din perspectiva lor, referendumul poate fi privit ca unul al unitatii romanilor impotriva pericolului homosexual, de natura sa ne starpeasca pe viitor ca natie. Scriu randurile astea si imi vine sa rad. Numai redefinirea familiei in Constitutie poate salva integritatea Romaniei si probabil tot ea ii va aduce acasa pe cele peste cinci milioane de romani alungati din tara de cine altcineva decat de homosexuali, nu? Trebuie sa recunoastem ca le-a iesit pentru moment“, a scris Tudor. Artistul subliniaza faptul ca nu va merge la vot tocmai pentru ca, avand experienta in actorie, intelege ca „adevaratele prioritati ale regizorilor ieftini care conduc spectacolul Romaniei sunt contra intereselor acestei tari si ale cetatenilor ei“. „Nu ma duc la referendum pentru ca nu sunt orb si vad destul cat sa nu vreau sa girez o imensa manipulare“, a concluzionat Chirila.

Tudor Chirila a rabufnit! Referendumul distrage atentia publica de la asediul infractorilor asupra a ceea ce a mai ramas din Romania! Vezi adevarata lovitura de maestru a PSD! was last modified: septembrie 27th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close