Tudor Chirila a rabufnit! „Suntem bolnavi rau de tot! penalii se salveaza de puscarie sub ochii cetatenilor cinstiti”

Tudor Chirila a luat atitudine pe pagina sa de Facebook si a sanctionat actiunile coalitiei PSD-ALDE, care incearca salvarea celor doi lideri, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

Vestea proasta de la Tudor Chirila este ca Romania pare mai bolnava ca niciodata.

„Cat timp tara e ocupata cu referendumul, penalii se salveaza de puscarie sub ochii cetatenilor cinstiti, dar neputinciosi. Suntem bolnavi rau de tot, daca am ajuns sa acceptam ca o formula normala de scriere „penalii si coruptii din Parlamentul Romaniei”. A fost odata o tara condusa de Carol I care isi castiga independenta in razboi. Dar asta a fost odata…acum suntem mai bolnavi ca niciodata”, a postat Tudor Chirila.

Tudorel Toader si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit cu Liviu Dragnea in biroul acestuia de la Parlament, la finalul discutiilor Tudorel Toader declarand ca nu s-a discutat despre amnistie si gratiere, ci a facut o informare referitoare la intalnirea cu membrii Comisiei de la Venetia. Toader refuza sa-si asume initierea unei OUG si sa indeplineasca dorinta presedintelui PSD iar problema amnistiei si gratierii ramane un conflict deschis in Coalitie.

Tudor Chirila a rabufnit! „Suntem bolnavi rau de tot! penalii se salveaza de puscarie sub ochii cetatenilor cinstiti” was last modified: octombrie 4th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close